dinex49 Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Eki 7, 2025 25 4 3 Dün 6:35 PM da #1 arkadaşlar kırık ps5 te cihazın yalnışlıkla güncellenmemesi için bir önlem var mı ?her ihtimale karşı.
arkadaşlar kırık ps5 te cihazın yalnışlıkla güncellenmemesi için bir önlem var mı ?her ihtimale karşı.
Meira Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Eki 15, 2024 104 37 28 Dün 7:45 PM da #2 dinex49' Alıntı: arkadaşlar kırık ps5 te cihazın yalnışlıkla güncellenmemesi için bir önlem var mı ?her ihtimale karşı. Genişletmek için tıkla ... İnternete hiçbir şekilde bağlamayın yeter
dinex49' Alıntı: arkadaşlar kırık ps5 te cihazın yalnışlıkla güncellenmemesi için bir önlem var mı ?her ihtimale karşı. Genişletmek için tıkla ... İnternete hiçbir şekilde bağlamayın yeter
yhanova Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Ocak 6, 2020 3,727 5,357 113 Dün 8:55 PM da #3 dinex49' Alıntı: arkadaşlar kırık ps5 te cihazın yalnışlıkla güncellenmemesi için bir önlem var mı ?her ihtimale karşı. Genişletmek için tıkla ... Yani klasik olacak ama otomatik güncelleme kapat zaten ps5 ler ya disk ile kırıyorsun yada YouTube ile yani cihaz nete hiç bağlanmıyor gardasım
dinex49' Alıntı: arkadaşlar kırık ps5 te cihazın yalnışlıkla güncellenmemesi için bir önlem var mı ?her ihtimale karşı. Genişletmek için tıkla ... Yani klasik olacak ama otomatik güncelleme kapat zaten ps5 ler ya disk ile kırıyorsun yada YouTube ile yani cihaz nete hiç bağlanmıyor gardasım
coolcarlos7 Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Eki 23, 2020 222 106 43 Dün 9:08 PM da #4 Önce güncelleme ayarlarıni kapat, internete bağlanacaksan manuel olarak devam edip dns ayarlarını 127.0.0.2 olarak yap. Ben bu şekilde internete bağlayıp ftp ile uygulama atabiliyorum.
Önce güncelleme ayarlarıni kapat, internete bağlanacaksan manuel olarak devam edip dns ayarlarını 127.0.0.2 olarak yap. Ben bu şekilde internete bağlayıp ftp ile uygulama atabiliyorum.